Wp Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing

Resim
Wp Automatic ve Pinterest Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing Herkese Merhaba, Pinterest güncelleme yaptı sanırım. Şuan sistem çalışmıyor. Konuyu okuyanları bilgilendirmek istedim. İlgili kişilerle görüştüm Çözüm bulamadık. Konuyu Silmiyorum belki birisi çözüm üretebilir. Bilginize Bugün sizlere pin to pin sisteminden aşina olduğunuz Themeforest'taki Wordpress Automatic ve Pinterest Automatic ile Pinterest üzerinden nasıl affiliate marketing yapılır onu anlatacağım.  Affiliate Marketing'e aşina olmayan varsa Affiliate Marketing Rehberini inceleyebilir. Affiliate yapılabilecek platformlara bakabilir ve kendine uygun alanı seçebilir. Bu yazı Pinterest üzerine olacak ve Admitad Satış Ortaklığı programı üzerinden anlatacağım. Aslında mantığı aynı olduğu için tüm affiliate programları için uygulayabileceksiniz.  Admitad kullanımı için hem youtube'daki kendi tanıtım videolarını izleyebilir hem de benim yazdığım görsel içerikli yazıları okuyabil

AddMeFast ile Sosyal Medya Hesaplarında Takipçi ve Beğeni Alma

Sosyal Medya Kitlenizi AddMeFast ile Yükseltin


Sosyal medya hesapları affiliate marketing yaparken çok önemli. Hem ürünleri direkt olarak sosyal ağlardan pazarlayabilir hem de sahip olduğunuz websitelerinize trafik çekebilirsiniz.

Sosyal Medya hesaplarında kullanıcıların takip etmesi için psikolojik bir sınır olduğunu düşünüyorum. Eğer hesabınıza alakası olan bir kullanıcının karşısına çıktıysanız ve 10k üstü takipçiye sahipseniz büyük ihtimalle o kullanıcı sizi takip edecektir. 

Sosyal Medya da websiteleri gibi süreklilik istiyor. Kaliteli ve devamlı içerik girmeniz size kullanıcılar tarafından bir saygı oluşmasını ve merakla sizin içeriklerinizi beklemesini sağlayacaktır.

Sosyal Medya'ya Ön Hazırlık 


Sosyal Medya hesaplarınıza içerik girmeden önce her gün veya iki günde bir atabileceğiniz. En az bir veya iki ay sizi götürebilecek içerik hazırlamanız gerekiyor. İçerik hazırlama sürecinde günlük 15 dakikanızı ayırarak takipçi kasabilirsiniz.

Addmefast sitesi tam bunun için var. Sitenin mantığı şu: üye olan binlerce kişi var. Puan kasmak için diğer üyelerin gönderilerini beğenip, paylaşıp, takip ediyorsunuz. Daha sonra topladığınız puanlarla kendi sosyal medya hesabınıza takipçi veya beğeni alıyorsunuz. 

İlk önce AddMeFast sitesine üye oluyoruz.Üye giriş yaptıktan sonra solda puan kasabileceğiniz sosyal medya ağlarını göreceksiniz.


AddMeFast ile Puan Kasma


Burada en kolay puan kasılan yer instagram likes kısmı. Fake bir instagram hesabı ile tarayıcınızda oturum açın. Daha sonra instagram likes puan kasma bölümüne girin. Karşınıza beğendikçe yeni instagram beğenme görevi düşücek. Eğer bitti derse sayfayı yenileyip tekrar instagram likes bölümüne girin yeni içerikler düşecektir. Instagram Likes'ı önermemdeki sebep diğer puan kasma yöntemlerinde sayfayı erken kapatınca puan vermiyor.



Kastığınız Puanlar ile Takipçi, Beğeni Alma

Topladığınız puanlar ile takipçi veya beğeni istediğiniz hesabı platforma tanıtmanız gerekiyor. Add Site Page kısmından takipçi istediğimiz sosyal medya adresini ekliyoruz. Örneğin instagram için kullanıcı adınız tarayıcıda böyle gözüküyor.



 Ayarlar kısmında günlük kaç takipçi olması gerektiğini. Takipçi başı kaç puan vermek istediğiniz yazıyorsunuz. 



Satın almak istediğiniz platformdan, diğer kullanıcıların ortalama kaç puan teklif ettiğine bakıp sizde ona göre bir puan sistemi oluşturabilirsiniz.

Bir günde 75 kişiyi beğenip,takip vs ederseniz 500 puanlık günlük ödülü almaya hak kazanıyorsunuz. Ben 75 kişiye like atıp 500 puanı alıyorum. Günde 10-15 dakika uğraşıyorum. Fazla bir zaman almıyor yani.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hangi Platformda Affiliate Marketing Yapılabilir ?

Wp Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing

Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı Nedir ? )