Wp Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing

Resim
Wp Automatic ve Pinterest Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing Herkese Merhaba, Pinterest güncelleme yaptı sanırım. Şuan sistem çalışmıyor. Konuyu okuyanları bilgilendirmek istedim. İlgili kişilerle görüştüm Çözüm bulamadık. Konuyu Silmiyorum belki birisi çözüm üretebilir. Bilginize Bugün sizlere pin to pin sisteminden aşina olduğunuz Themeforest'taki Wordpress Automatic ve Pinterest Automatic ile Pinterest üzerinden nasıl affiliate marketing yapılır onu anlatacağım.  Affiliate Marketing'e aşina olmayan varsa Affiliate Marketing Rehberini inceleyebilir. Affiliate yapılabilecek platformlara bakabilir ve kendine uygun alanı seçebilir. Bu yazı Pinterest üzerine olacak ve Admitad Satış Ortaklığı programı üzerinden anlatacağım. Aslında mantığı aynı olduğu için tüm affiliate programları için uygulayabileceksiniz.  Admitad kullanımı için hem youtube'daki kendi tanıtım videolarını izleyebilir hem de benim yazdığım görsel içerikli yazıları okuyabil

E Payments İle Para Çekme Nasıl Yapılır ?

Affiliate ile Kazandığınız Paraları Nasıl Hesabınıza Çekebilirsiniz ?




Kazandığınız paraları çekebilmek için bir çok yöntem var. Ben Admitad'ı kullandığım için para çekme işlemini E-Payments ile yapıyorum.

Para çekme işlemi aşama aşama şu şekilde oluyor. Admitad'tan para çekebilmek için minimum $20 veya 50 TL kazanmış olmanız gerekiyor.Eğer kazandıysanız Admitad Panelindeyken Payout'a tıklıyoruz. Açılan ekran aşağıdaki gibi. Eğer Ad2 seviyesine gelirseniz anlık olarak para çekebiliyorsunuz. Ad2 seviyesinde degilseniz başvurduğunuz ödeme izleyen perşembe günü hesabınıza geçiyor.



Withdraw Money butonuna tıkladıktan sonra Hangi yolla ödeme alıcaksınız onu soruyor. Daha önce E-Payments ödeme alma yöntemini eklediğim için böyle bir ekran çıkıyor.


Anlık kur üzerinde TL kazançlarını dolar olarak hesaplayıp E-Payments hesabına öyle aktarıyor. Çünkü e-payments'te Dolar, Euro ve Ruble işlemleri yapılabiliyor.

Choose butonuna basınca e-payments hesabıma transfer gerçekleşiyor. TL ödemeler de anında e-payments transferi geçerli olmuyor. Şimdilik bu böyle. İleride bu seçenek tl çekme işlemine de getirilebilir. Transfer işlemini 11-07-19'da yaptım. Transfer bir sonraki haftanın perşembe günü yani ayın 18inde gerçekleşecek.

Daha önceki çekim işlemlerimi aşağıdan görebilirsiniz. Dolar olan ödemeler e-payments ile aynı gün anlık olarak geçmişti. TL olan ödemeler ise Admitad'ın ödeme günü olan perşembe günleri gerçekleşmişti.


E-Payments hesap özeti de şu şekilde;


Epayments üzerinde biriken paramı 100 dolar olunca çekmeye başladım. Çünkü her para transferinde 3.5 dolar transfer ücreti alıyorlar. 100 dolar üstünde %2.9 kesinti yapıyorlar.

En son 31 Mayıs tarihinde 123.80 dolar transfer yapmışım. 3.,59 dolar transfer ücreti almışlar.

E-Payments Para Çekme Nasıl Yapılır ?

Hem mobil uygulama hem de tarayıcıdan girerek Türkiye'deki hesabınıza para çekebiliyorsunuz. Payments and Transfer bölümüne giriyoruz ve To Bank Card seçeneğine tıklıyoruz.



To Bank Card'a tıkladıktan sonra Türkiye'deki bankalardan aldığımız Visa veya Master Card üzerindeki numaraları yazıyoruz. Örneğin bende En Para debit kartı var. Onun üzerindeki numaraları ve adımı soyadımı girdikten sonra anlık kur üzerinden çekmek istediğim dolar, tl'ye çevrilip hesaba geçiyor.


Şuan hesabımda Admitad'dan geçen hafta çektiğim 29,86 dolar var. 100 dolar olmadığı için çekim talebi vermiyorum. Bugün vermiş olduğum talep hesabıma geçince Türkiye'deki kartıma gelen para transferinin de görüntüsünü ekleyeceğim.


Geçen hafta admitad üzerinden çekim talebinde bulunmuştum. Bugün perşembe olduğu için çektiğim para epayments hesabıma transfer edildi. Şimdi bunu Türkiyede bulunan hesabımıza çekiyoruz.

Daha önce gösterdiğim yöntemle To Bank Card kısmından para çekme talebinde bulunuyoruz.Hesabımda 109.86 Usd var 3.50 usd kesinti yapacağı için 106 dolarlık çekim talebinde bulunuyorum.


Next dedikten sonra tekrar onaylama ekranı çıkıyor. Daha sonra Onaylıyoruz ve telefonumuza onaylama kodu geliyor. İşlem onaylandıktan sonra mesai saatleri içerisindeyseniz anlık kurdan çok ufak farklı bir şekilde Türkiyedeki hesaba transfer gerçekleşiyor.

Anlık Kur: 5,6889 ( 18.07.2019 16:19 )
Çekilen Tutar: $106*5,6889 = 603.02 TL yapması gerekiyor
Gelen Tutar   :                       = 604.53 TL Enpara hesabıma gelen para.


Görmüş olduğunuz gibi hesabıma 5,68'den çevirip yatması gerekirken 5,70'ten yatarak küçükte olsa pozitif bir farkla paramı çekebildim. Para çekme gideri olarak $3.5 kesti o ayrı konu :)

Sormak istediklerinizi yorum kısmından iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hangi Platformda Affiliate Marketing Yapılabilir ?

Wp Automatic ile Pinterest Affiliate Marketing

Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı Nedir ? )